Translate

Αναγνώστες

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Σάββατο 7/12


Αντιγράφω (με χαρά) από το meteo.gr : 
"Ηλιοφάνεια και ψύχρα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν σε σχεδόν μέτριους έως μέτριους"


Πρακτικές οδηγίες και λεπτομέρειες  για τη συνάντηση της   Κυριακής 8/12/2013....
 νέα ημερομηνία και μερικές προσθήκες και αφαιρέσεις 

Ο γνωστός χάρτης με το σημείο συνάντησης στη διασταύρωση Παπαρρηγοπούλου και Αιγαίου.


-Στο χάρτη ίσως να μη φαίνεται καθαρά όμως να τονίσω για τους φίλους που έρχονται με αυτοκίνητο ότι πρόκειται για ένα στενό αδιέξοδο, οπότε καλό είναι να παρκάρετε χαμηλότερα ,στα στενά προς τη λεωφόρο Κηφισίας.

- Η συνάντηση είναι στις 11.30 .Θα υπάρχει  ένα έντυπο με χάρτες πάνω στους οποίους θα μπορείτε να σημειώνετε .Οι σημειώσεις αυτές θα αποτελέσουν και το πρώτο υλικό για τον σχεδιασμό του Χάρτη ,οπότε ,όταν ολοκληρώσετε τη διαδρομή σας επιστρέφετε το έντυπο στην αφετηρία .

-Για μια άνετη περιπλάνηση σε όλη την  προτεινόμενη διαδρομή νομίζω ότι θα χρειαστούν περίπου 2 ώρες ,χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό.

- Θα χρειαστείτε μαρκαδοράκια,στυλό,ή μολύβια ,ό,τι τέλος πάντων χρησιμοποιείτε για σημειώσεις,σχέδια κλπ.

-Επίσης φωτογραφικές και άλλες μηχανές καταγραφής.

-Μέσα στη διαδρομή υπάρχει και ένα - προαιρετικό - πέρασμα μέσα από την κοίτη. Σ΄αυτήν την περίπτωση μάλλον χρειάζονται γαλότσες ή άλλο αδιάβροχο παπούτσι.

- Για όσους ενδιαφέρονται να συλλέξουν απτές μαρτυρίες (αντικείμενα) από τη διαδρομή τους θα δοθούν μικρές σακκούλες και κάρτες όπου μπορούν να συμπληρώσουν το όνομά  τους ,το σημείο συλλογής και (ακόμα καλύτερα) τον λόγο που τους έκανε να συλλέξουν το συγκεκριμένο αντικείμενο.



-Εάν έχετε κάποια ερώτηση μη διστάσετε να στείλετε μέιλ στο stirematia@gmail.com.ή και 
μήνυμα στο facebook .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου